Kolejny wieczór Sylwestrowy przed nami. Mamy nadzieję, że był to dla Was udany, spełniony rok. W przyszłym życzymy Wam dużo zdrowia, energii, zapału do pracy, a branżowo, wyzwań kulinarnych, ekscytujących przepisów na pyszne jedzenie i trunki oraz niesamowitych nowinek technologicznych przy wyrobie domowych serów, wędlin, alkoholi. Z naszej strony macie jeszcze propozycje drinka, mimosę, trochę świątecznego, trochę noworocznego, bąbelki muszą być😉 Do Siego Roku!!!
Składniki:
- 1 część cydru jabłkowego
- 1 część szampana
- kostki lodu z zamrożoną pomarańczą, żurawiną i rozmarynem
Przygotowanie:
Szykujemy kieliszki do szampana, u nas takie niskie po babci. Wkładamy po kostce lodu i wlewamy cydr a następnie szampan lub inne wino musujące. Podajemy od razu po przygotowaniu.