Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
książka SZYNKOWAR - mistrz kulinarnych możliwości - A.Nowicki 980008
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
SZYNKOWAR - mistrz kulinarnych możliwości - A.Nowicki
Nowość – wyjątkowy poradnik napisany przez Artura Nowickiego, mistrza dobrego smaku i znanego youtubera, którego pokazy kulinarne w autorskim kanale „Praktyka u Praktyka” cieszą się wielką popularnością. Książka jest pierwszą na naszym rynku tak obszerną publikacją poświęconą szynkowarowi i różnorodnym potrawom, jakie każdy może w nim samodzielnie przygotować.
To proste w obsłudze urządzenie o wielkich możliwościach, w rękach Autora pokazuje pełnię swojego potencjału, dzięki któremu można z łatwością przyrządzić pyszne, zdrowe, domowe dania parzone – mięsne i bezmięsne. Przepisy przedstawione i polecane przez Artura Nowickiego dedykowane są przede wszystkim miłośnikom wędlin, ale są także propozycje dla zwolenników kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Dzięki tej książce każdy może się zacząć cieszyć wędlinami własnego wyrobu, pastami warzywnymi, domowym serem czy nawet chałwą… Jak Autor podkreśla, w tworzeniu receptur na smaczne i zdrowsze od „sklepowych” potrawy z szynkowara ogranicza nas tylko wyobraźnia…
Do Czytelników trafia oto książka prekursorska, przecierająca szynkowarom drogę do wszystkich kuchni. Autor dzieli się osobistym, bezcennym doświadczeniem i wskazuje możliwości wszystkim poszukiwaczom dobrego smaku. W klarowny i barwny sposób przybliża szynkowarowe sekrety. Prowadzi przez całe bogactwo możliwości, jakie otwiera to skromne i łatwe w użyciu urządzenie. Oto poradnik idealny dla pasjonatów DIY. Kto szuka praktycznych inspiracji zarówno w zakresie codziennego menu dla całej rodziny, jak i w tworzeniu dań biesiadnych czy świątecznych, powinien po tę książkę sięgnąć.
Smakowita lektura, szczególnie polecana do czytania w kuchni, w towarzystwie dobrego apetytu (i oczywiście choć jednego szynkowara czy szynkowaru).
Mnóstwo sprawdzonych, autorskich przepisów i entuzjazm prawdziwego smakosza, który nadaje pięknego aromatu każdej ze stron tej książki