Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Termometr do pieczenia 0-100°C 100200
Opis
Termometr: do pieczenia mięs, do szynkowarów
Termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs.
Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia/gotowania.
Wielkość:
średnica tarczy: 4 cm
długość szpilki:12 cm
średnica szpilki: 4,5mm