Zapraszamy do sklepu w Łodzi, ul. Ozorkowska 12, blisko skrzyżowania Przybyszewskiego-Rydza-Śmigłego

pon. - pt: 9:00-17:00, sob.: 9:00-13:00, 502 711 571

Produkty Browin Dystrybutor

Płatności obsługują Przelewy24.pl

Zapisz

Zapisz

Producenci
Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

TERMOMETR 100900 do pieczenia gotowania wędzenia 2w1

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 20,00 zł 20.00
Cena netto: 16,26 zł
ilość szt.
Zyskujesz 20 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

TERMOMETR do pieczenia gotowania wędzenia 2w1 100900

Producent: Bioterm

TERMOMETR do pieczenia gotowania wędzenia 2w1 100900

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.

Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

Czujka termiczna dla zakresu 35°C do + 100°C znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. Czujka bimetaliczna dla zakresu +50°C +300°C znajduje się w tarczy i umożliwia nam pomiar i odczyt temperatury w otoczeniu tarczy termometru - np. temperaturę piekarnika.

W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Zakres temperatur od 35°C do + 100°C; +50°C +300°C

Tolerancja błędu do ok +/- 2°C

Zakres temperatur od 35°C do + 100°C; +50°C +300°C

Tolerancja błędu do ok +/- 2°C



UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

waga:50g

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium