Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
TERMOMETR 100900 do pieczenia gotowania wędzenia 2w1
Opis
TERMOMETR do pieczenia gotowania wędzenia 2w1 100900
Producent: Bioterm
TERMOMETR do pieczenia gotowania wędzenia 2w1 100900
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.
Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna dla zakresu 35°C do + 100°C znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. Czujka bimetaliczna dla zakresu +50°C +300°C znajduje się w tarczy i umożliwia nam pomiar i odczyt temperatury w otoczeniu tarczy termometru - np. temperaturę piekarnika.
W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Zakres temperatur od 35°C do + 100°C; +50°C +300°C
Tolerancja błędu do ok +/- 2°C
Zakres temperatur od 35°C do + 100°C; +50°C +300°C
Tolerancja błędu do ok +/- 2°C
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.
waga:50g