Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
JELITA NATURALE WIEPRZOWE do kiełbasy 28/30 20M
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
JELITA NATURALE WIEPRZOWE do kiełbasy 28/30 20mb
Jelita z naszej oferty są oczyszczone, kalibrowane i zakonserwowane solą. Kaliber jelit dobiera się w zależności od gatunku i rodzaju kiełbasy.
Jelita idealnie nadają się dla kiełbasy polskiej, białej, toruńskiej, zwyczajnej
Przechowywanie:
Przed otwarciem - przechowywać można w temperaturze otoczenia, w suchym, nienasłonecznionym miejscu.
Po otwarciu - zaleca temperatura przechowywania 0 - 14°C. Bardzo częste dostawy od najlepszych producentów w kraju gwarantują najwyższą jakość i najdłuższy termin przydatności do spożycia.
Sposób użycia:
Jelita przed użyciem należy moczyć ok. 20 min. w wodzie o temperaturze ok 30°C.
Kraj pochodzenia, nr partii, data przydatności, warunki przechowywania na opakowaniu.