Zapraszamy do sklepu w Łodzi, ul. Ozorkowska 12, blisko skrzyżowania Przybyszewskiego-Rydza-Śmigłego

pon. - pt: 8:00-18:00, sob.: 9:00-13:00, 502 711 571

Płatności obsługują Przelewy24.pl

Zapisz

Zapisz

Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

WĘDZENIE MIĘSA, KIEŁBAS I RYB - Egon Binder

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 24,50 zł 24.50
Cena netto: 23,33 zł
ilość szt.
Zyskujesz 24 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 9788370734411

Opis

WĘDZENIE MIĘSA, KIEŁBAS I RYB - Egon Binder

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.

Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym.

Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb; wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory wędzarnicze; jak unikać błędów w czasie wędzenia.

Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny; kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy.

Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia; przechowywanie i zamrażanie; przepisy.

Autor: Egon Binder

Wydawnictwo: Multico

Liczba stron: 118

 

 

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl