Zapraszamy do sklepu w Łodzi, ul. Ozorkowska 12, pon. - pt: 9:00-17:00, sob.: 9:00-13:00, 502 711 571

Płatności obsługują Przelewy24.pl

Zapisz

Zapisz

Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Termometr 102100 do pieczenia mięs 50-100C

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 14,78 zł 14.78
Cena netto: 12,02 zł
ilość szt.
Zyskujesz 14 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 102100

Opis

Termometr 102100 do pieczenia mięs 50-100°C

Idealny termometr do mierzenia temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Bardzo czytelna skala na dużej tarczy ułatwia korzystanie z termometru i pozwala określić optymalną temperaturę dla podstawowych rodzajów mięs.
Termometr jest solidnie wykonany. Ma elegancką formą.

Czerwona wskazówka termometru wskazuje temperaturę, srebrna stopień wypieczenia i rodzaj mięsa.

Czujka termiczna, znajdująca się w obszarze między 1,3 cm a 5 cm od ostrej części szpikulca, powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa, z dala od kości.
Zakres pomiaru temperatury: od 50 do 100°C. Tolerancja +/-1°C.

Wielkość tarczy: 7,5cm

Długość szpikulca:13cm

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl