


Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Gozdawa Belgian Trappist Ale Yeast "Rochefort" 10g drożdże piwne
Opis
Drożdże piwne Gozdawa Trappist Ale Yeast "Rochefort" - 10g
Drożdże piwne Gozdawa Trappist Ale Yeast "Rochefort" - 10g,
Drożdże są dedykowane do mocnych belgijskich piw ale, z delikatnym estrowym profilem.
Specyfikacja według dostawcy:
Temperatura fermentacji: 18-24 ºC.
Odfermentowanie: wysokie.
Flokuacja: średnia.
Tolerancja na alkohol do 12,2%.
Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić w temperaturze 27 ºC +/- 3 ºC.
Sposób użycia: Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić w temperaturze 27 ºC +/- 3 ºC.
masa netto: 10g